Brainstormen
Wij bieden u de mogelijkheid om op een unieke manier en op een unieke locatie te brainstormen.
Brainstormen gaat over uitdagingen, problemen, verbeteringen en oplossingen. Zoals u weet is slechts 1 op de 60 ideeŽn werkbaar. U heeft er dus nogal wat nodig!

Hoe werkt het niet?
Een dag creatief binnen zitten freubelen, elkaar hardop onderbreken (en zo elkaars denkproces verstoren), moeten wachten tot anderen zijn uitgepraat, ideeŽn hierdoor vergeten. Het geeft het gevoel creatief bezig te zijn, het lijkt ook leuk, maar is eigenlijk inefficiŽnt en heeeel vermoeiend!

Chinees
In het chinees is het woord probleem samengesteld uit twee woorden: gevaar en kans. Wij bieden u een creatief klimaat waarin u problemen kunt zien als kansen en mogelijkheden tot verbetering. Het gevaar zit uitsluitend in '"creatieve oververhitting"....
Wij bieden u een creatief klimaat waarin u problemen kunt zien als kansen en mogelijkheden tot verbetering.

Hoe werkt het wel:
U onderneemt activiteiten in kleine groepjes en koppelt deze terug aan de gehele groep. U gaat in tweetallen naar buiten, en bouwt uw ideeŽn bijv. rond gevonden voorwerpen die u buiten zoekt. Ieder tweetal haalt een voorwerp dat in hun ogen de oplossing is voor het probleem en met een vurig betoog wordt dit onderbouwd. Luisteraars kunnen een link leggen tussen het voorwerp en het probleem en gezamenlijk op zoek naar oplossingen.
Wat dacht u van een kakofonie, om het hardst door elkaar roepen. Ieder roept en luistert naar de flarden oplossing van de anderen. Schrijf ze vervolgens op en ze zijn input voor de volgende ronde. Zeer verfrissend! (of misschien weet u niet beter..)

Bruisend
Wij reiken u de middelen en methoden om succesvol, bruisend van energie en vol met ideeŽn terug te komen.

Modder gooien
Desnoods laten we u met modder gooien: neem een goed product en bedenk maar eens toepassingen of gebieden waar het waardeloos zou zijn. Dit zijn de gebieden waar het product door ontwikkeling beter kan worden. Door zo'n moddermaskertje kijkt u heel anders tegen uw producten aan.

Bent u geÔnteresseerd en wilt u meer weten? Emailt u ons.