Actief vergaderen

Hoe het meestal gaat
Saaie vergaderzalen, muf of in een airconditioning omgeving, ze zijn vertrouwd. De meesten van ons zijn er zelfs zo aan gewend dat ze zich hebben neergelegd bij deze vaste patronen van vergaderen.
Dit maakt een creatieve en snelle oplossing van een lastige probleem niet makkelijker. Veel vaste wekelijkse vergaderingen worden als een verplicht nummer afgewerkt, vaak zonder dat over het nut of de doelen wordt nagedacht, laat staan over het resultaat.

Het kan anders
Relais helpt u met een nieuwe vergadertechniek, of helpt in een specifiek geval om in één dag een heel stuk verder te komen. Vastgesleten patronen worden doorbroken, het rollenspel van de deelnemers belicht en de creativiteit gestimuleerd.

Wilt u meer weten? E-mail ons.

Hoe maken we deze mooie woorden waar?
In overleg met u kiezen we een vergaderlocatie die beschikt over alle door u gewenste faciliteiten. Tijdens uw vergadering lassen we actieve breaks in om u de gelegenheid te geven tot 'opfrissen'.
Deze actieve breaks worden op het niveau van inspanning of ontspanning gebracht zoals u dat wenst. Zelfs een 'survival' behoort tot de mogelijkheden. Tenzij uw vergadering dat op zich al is natuurlijk.

Afwisseling
Afwisseling van vergaderlocatie, bijvoorbeeld beginnen op één plaats dan wandelen, of in extreme gevallen 'op survival' naar een andere locatie.
Buiten vergaderen, op de grond in een kring zittend vergaderen, enzovoort. Alle hulpmiddelen worden ingezet om u te helpen anders tegen uw probleem aan te kijken. Het komt zelfs voor dat tijdens de vergadering het plan/de uitvoering van de training/vergadering wordt verandert. Ook komt Relais bij u op kantoor om u verder te helpen met de nieuwe aanpak.

Echte vergadering
Relais helpt u bij een echte vergadering, één of meer van uw vergaderingen worden door Relais totaal anders ingericht.
Relais biedt ook de mogelijkheid van een uitgebreid arrangement, waarbij een moeilijk probleem dat u normaal in een marathon vergadering zou oplossen wordt aangepakt, eventueel zelfs met overnachting.

Twee vliegen in één klap
Zo worden er twee vliegen en in één klap geslagen, u heeft uw vergadering en tegelijkertijd maakt u kennis met een andere vorm van vergaderen.