Teamwork

Fysiek en intellectueel probleemoplossende programma's als rode draad die de activiteiten met elkaar verbinden. Samenwerkend voert het team opdrachten uit waarbij creativiteit, planning, communicatie en motivatie onontbeerlijk zijn. Een adventuretocht is een enerverende tocht die u samen met uw collega's aflegt. Deze tocht voert u langs obstakels, problemen en lastige opdrachten.

Uitdagingen
Een reeks van uitdagende opdrachten bootsen de praktijksituatie na. De terugkoppeling vindt plaats zowel in de natuur als later op de werkplek.

Het begint al bij de aanvang: er ligt allerlei materiaal klaar, maar wat neemt u mee? De schep, of misschien juist wel het touw? In overleg en met tips van uw instructeur stelt u uw uitrusting samen.
Tijdens de tocht gaat u met kaart en kompas op pad. U kunt geconfronteerd worden met beklimmingen, touwbruggen, opdrachten waarbij u met tonnen, touwen e.d. vlotten moet bouwen om het water over te steken. Maar het pad kan ook via modder en zand gaan waarover u bruggen kunt bouwen (of er gewoon dwars doorheen gaan).

Knelpunten
Knelpunten worden duidelijk en afhankelijk van de doelstelling van de teamworktraining worden in de opdrachten accenten gelegd. Het kan dan gaan om communicatie aspecten of samenwerkings aspecten.

Doel van de teamworktraining is

Zwaar en moeilijk?
Alleen als u dat wilt! De activiteiten tijdens de adventuretocht worden, in overleg met u, op het niveau van inspanning of ontspanning gebracht zoals u dat wenst.

Waar vinden adventuretochten plaats?
Adventuretochten vinden altijd plaats in een mooie, natuurlijke omgeving bij u in de buurt of juist ergens anders. De plaats (bijv. bos of strand) kiezen we aansluitend op uw wensen.

In gesprek:
In overleg met u stellen we de tocht samen die bij u past, e-mail ons.