Wind mee of tegen?
Veranderende omstandigheden, veranderende vragen, veranderende mensen. Binnen een organisatie blijft niets hetzelfde. In dit spanningsveld moet u navigeren. Niet blind varen, maar doelgericht.

De juiste koers
Wij helpen u de juiste koers uit te zetten. Als u weet waar u naar toe wilt. Of als u dat juist niet weet. Vervolgens bekijken we met u of het denken, handelen en de mentaliteit van de mensen binnen uw organisatie daarop aansluiten.

Outdoortraining
Outdoortraining is de manier om uw onderneming succesvoller te maken. Door middel van fysieke en mentale activiteiten in een buitensituatie worden vermogens en onvermogens van deelnemers snel zichtbaar. Onze outdoor trainingen worden opgebouwd rond deze zogenaamde 'verbeterpunten'.
Relais maakt ieder trainingsprogramma speciaal op maat met voor elk de juiste hoeveelheid uitdaging. De militair aandoende exercities of uitputtende activiteiten laten we liever over aan de echte 'rambo's'. Maar als dit uw voorkeur heeft, kunt ook u even 'rambo' zijn.

Wij stellen u graag vragen
Wie of wat bepaalt het probleem? Wie of wat houdt het in stand? Welk plan kunnen we samen met u ontwikkelen om daar verandering in te brengen? De vragen zetten aan tot het formuleren van oplossingen. De antwoorden bepalen het maatwerk van de trainingen.

Ons aanbod:
. teambuilding & teamworktrainingen
. managementtrainingen
. vergadering & brainstorm arrangementen