Een Fort weekend
Een Fort uit de hollandse waterlinie is de locatie voor uw adventureweekend; centraal in Nederland gelegen, een uitzonderlijke locatie. Gezellig met elkaar een weekend er op uit. U heeft de keuze uit vele activiteiten op en rond het fort.

In teams gaat u met elkaar boten bouwen, vlotten varen, pontons construeren. Maar ook hoog boven het water oversteken via een touwbrug, een tokkelbaan, of, als u dat liever heeft "een deathride".
En wat denkt u van een moerasoversteek? Of een touwparcours hoog in de bomen? Wat ons betreft kunt u de boom in!
Ook een geweldige route mountainbiken of kanoŽn, door een mooi natuurgebied, behoort tot de mogelijkheden.

Liggend in het gras.
De lunch is zo uitgebreid als u wilt. Lekker liggend in het gras, of gewoon aan tafel. Ook kunt u gezellig barbecuen en genieten van een kampvuur in deze geweldige omgeving.

Rond het vuur.
Een vuurkorf die brandt, een ieder verzamelt zich rond het vuur. Zaklantaarns worden gecontroleerd, ieder is klaar voor een tocht (of als u dat liever heeft, een dropping) over een donker en verlaten fort.

Misschien wilt u wel een spetterend feest? Informeert u naar onze mogelijkheden. E-mailt u ons!

Slapen in het stro.
U slaapt in het stro, op veldbedden of in een nabijgelegen hotel. Een aardedonker terrein, slechts verlicht door olielampen, een sfeer die herinnert aan hoe het er vroeger op een fort aan toeging.