Relatie dagen
Met een relatieversterkend evenement geeft u te kennen dat u uw klanten serieus neemt. En dat het voor hen de moeite waard is trouw te blijven aan uw product of dienst. Het is, kortom, een subtiele manier van vriendschap sluiten. Maar ook een ingewikkelde.

Hoe voorkomt u gesprekken als het volgende:
"Goh, ben jij ook naar dat theater geweest? Ja, met Moderate, of was het nou met Baj=ked Air? Of nee.."

Onderscheid
Zoveel eenheidsworst biedt u juist de kans om u te onderscheiden. U heeft er weinig aan als u mensen ergens mee naar toe neemt en ze vervolgens ondergaan in de massa. Wij helpen uw bedrijf zich te onderscheiden in de markt. Wij bieden u de mogelijkheid om op een uitdagende manier af te rekenen met de cliché-evenementen waarbij uw relaties elkaar steeds ontmoeten.

Kiest u daarom activiteiten die voor de deelnemers onbekend en uitdagend zijn, waardoor gezelligheid én doel vanzelfsprekend gecombineerd worden.

U kunt met ons alle kanten op: van wilgenknotten met stamppot tot golf met kaviaar!

Vooraf zetten we met u een aantal zaken op een rijtje:
- Wat zijn uw doelstellingen?
- Wat is uw doelgroep?
- Welke thematische aanpak past bij uw bedrijf?
- Welke activiteiten en locatie zijn hier ideaal voor?

Eigen programma
Rekening houdend met groepen die gevarieërd van samenstelling zijn, kan een keuze voor een sportief evenement soms misplaatst zijn. Oudere of minder sportieve deelnemers vallen in zo'n geval snel buiten de boot. Groepen met een diverse samenstelling kunnen kiezen voor een programma waarbij alle deelnemers aan hun trekken komen. Wij adviseren u daar natuurlijk graag over.

Interesse en u wilt meer weten? E-mail ons!