Water
Zeilen is een belevenis voor iedereen. Wind, zon, water en de eindeloos lijkende horizon: het geeft een ongekend gevoel van vrijheid. Beleef die vrijheid eens met elkaar tijdens een een- of meerdaagse zeiltocht.

U kunt kiezen uit verschillende traditionele zeilschepen of uit moderne en comfortabele zeiljachten. De tochten maakt u in principe met bemanning aan boord. Wie warm loopt voor de zeilvaart kan aan boord de fijne kneepjes van het zeilen en navigeren leren; het zijn allemaal zaken waar de schipper zijn gasten graag bij betrekt.

Waar zeilen?
Nederland en water: een logische en schitterende combinatie. U kunt dan ook kiezen uit een aantal vaargebieden, afhankelijk van uw wensen..
Op het IJsselmeer zeilt u op uitgestrekt water waar de wind vrij spel heeft. U gaat hier een fikse zeiltocht tegemoet. De Friese meren bieden smaller vaarwater waarbij u bruggen, sluisjes en monumentale dorpjes passeert. En een zeiltocht door de Biesbosch leidt u door een natuurgebied met prachtige vegetatie.
Ook de Zeeuwse wateren beloven een mooie tocht: zeilend langs de eilanden passeert u havenplaatsen en pittoreske vissersplaatsjes.

Kortom, of u nu ervaren zeilers in de groep hebt of echte beginnelingen, het is voor iedereen uitdagend om zeilend Nederland te verkennen.

Meer dagen zeilen?
U wilt een meerdaags zeilavontuur met overnachting aan boord? U kunt alle comfort kiezen waarop u prijs stelt: variŽrend van eenvoudige tot comfortabele 1- tot 4-persoonshutten met eigen douche en toilet. Ook kunt u dan uw culinaire hoogstandjes bereiden in de scheepskombuis.

Uw e-mail is het begin van een prachtige zeiltocht.