Het Bos
De lucht van het bos, je zoekt je weg door het groene loof, een oeroude wegwijzer midden in het bos, een aarzeling, je kijkt op je kompas en vervolgt je weg. Een toren, je klimt omhoog, 30 meter hoog boven de bomen, uitzicht tot de horizon, overleggend met je team besluit je noordwaarts te gaan.

Zoektocht
Van natuur kun je nooit genoeg krijgen. Om andere paden dan de geijkte te bewandelen is gebruik van kaart en kompas noodzakelijk. Na een instructie kunt u uw eigen weg bepalen. In teams gaat u op pad, op zoek naar de verschillende bordjes.
Een interessante en aangename zoektocht door een naald- en loofbos. Vindt u, met behulp van de aanwijzingen, alle genummerde bordjes?
Deze tocht brengt u naar het laatste bordje, uw lunchbord, geserveerd op een schitterende locatie, een oud chalet met uitzicht over een heidelandschap.

Mountainbike
Deze tocht is mooi te vervolgen met een mountainbike tocht in het bos, een fiets-oriŽntatietocht door een rivierengebied, of een skate-clinic op een speciale skatebaan. Ook een gezellige afsluiting met een barbecue of diner bij ondergaande zon op het terras van een zeer mooi gelegen uitspanning midden in het bos is een aanrader!


Uw e-mail is het begin van een groots event.