Avontuur
Een adventuretocht is een enerverende tocht die u samen met uw collega's aflegt. Deze tocht voert u langs obstakels, problemen en lastige opdrachten. Om de tocht tot een goed einde te brengen voert u samenwerkend als team de opdrachten uit waarbij creativiteit, planning, communicatie en humor onontbeerlijk zijn.

Wat kan u te wachten staan tijdens een adventuretocht?
Het begint al bij de aanvang: er ligt allerlei materiaal klaar, maar wat neemt u mee? De schep, of misschien juist wel het touw? In overleg en met tips van uw instructeur stelt u uw uitrusting samen.
Tijdens de tocht gaat u met kaart en kompas op pad. U kunt geconfronteerd worden met beklimmingen, touwbruggen, opdrachten waarbij u met tonnen, touwen e.d. vlotten moet bouwen om het water over te steken.
Zo ziet u uw collega's niet dagelijks.

Zwaar en moeilijk?
Alleen als u dat wilt! De activiteiten tijdens de adventuretocht worden, in overleg met u, op het niveau van inspanning of ontspanning gebracht zoals u dat wenst.

Waar vinden adventuretochten plaats?
Adventuretochten vinden altijd plaats in een mooie, natuurlijke omgeving bij u in de buurt of juist ergens anders. De plaats (bijv. bos of strand) kiezen we aansluitend op uw wensen.

Wilt u een gecombineerde adventuretocht?
Met plezier organiseren wij een gecombineerde adventure/kano/fietstocht voor u. U fietst in teams, met kaart en kompas, een route naar een picknickplek. Van hier vervolgt u uw tocht per kano. Onderweg komt u avontuurlijke 'problemen' tegen die u met elkaar oplost. Als u wilt kunt u zo'n heerlijke buitendag afsluiten met een diner of een gezellige barbecue.

U wilt meer weten over een adventuretocht? e-mailt u ons!