Adventure dag bij relais

De meeste bedrijven hebben van tijd tot tijd hun uitjes. Het is leuk elkaar onder andere omstandigheden mee te maken, dit komt het plezier en de werksfeer ten goede.
Maar ieder jaar weer iets leuks bedenken valt niet mee!

Wij maken het u gemakkelijk door u een aantal suggesties aan te dragen voor een leuk 1-daags event.

De ééndaagse programma's vinden altijd plaats in een mooie, natuurlijke omgeving in Nederland. De activiteiten op zo'n dag kiest u uit ons aanbod: inspanning en puur avontuur, of een rustige kanotocht. We helpen u graag met het samenstellen van een programma dat bij u past!

Wat dacht u van :

  • het fort, gebouwd rond 1850, daagt u uit tot een 'overlevingstocht'
  • het strand, avonturen tussen zon, zand en zee
  • het bos, waar een wil is, is een weg ...
  • water, zoet en zout
  • avontuur, dat u niet snel vergeet
Zoals u ziet hebben onze programma's ieder hun eigen sfeer en omgeving. Dit maakt het u mogelijk te kiezen voor dat programma dat het beste bij uw wensen past.
In overleg met u stellen we de tocht samen die bij u past.
- De adventurevorm: kiest u voor een recreatief programma of juist een competitievorm. Relais maakt ieder programma speciaal op maat met voor elk de juiste hoeveelheid avontuur en uitdaging.

- Welke soort activiteiten wenst u: wel of niet met water, uitdagend of ontspannend, klimmen, klauteren, bouwen, alles kan!
- Wat wilt u eten: lunch, borrel, barbecue of juist een uitgebreid diner?

Als u al een duidelijk idee heeft en het hier niet tussen vindt dan daagt u ons toch uit door het ons voor te leggen? Zo komt ons maatwerk optimaal tot zijn recht!